VI TILBYDER DIG 1:1 SESSION

 

I en 1:1 session går vi i dybden og du får healet lige præcis det som du er klar til. Så uanset det tema som du føler fylder hos dig så går energien endnu dybere og transformere årsagen bag og hjælper og støtter dig i at komme tilbage til et liv eller din sjælskontakt for at skabe en varig og dyb ændring ift. dine mønstre, adfærd eller sår du har oplevet som vil frigøre dig og heale dig så du kan mærke en lethed og åbning i din energi til at du kan leve dit liv fra et nyt sted og fra en ny energi af velvære og glæde.

En 1:1 session varer 1,5 time og koster 1.100 kr.

—————–

En session hvor DU er i fokus.

En helt unik mulighed for virkelig, at…?

En fuldkommen session, hvor vi anvender en række redskaber i form af kanalisering, clairvoyance, soulrelease samt healing, og således skaber en helhedsorienteret session. Hermed er det muligt at arbejde med flere aspekter samtidigt, og dermed virkelig få forløst, givet slip og opgraderet.

Hver enkelt session er individuelt tilpasset, dvs. vi afstemmer først i fællesskab, hvad du har brug for, men lader samtidig også energien fører os derhen, hvor det er særligt relevant, at sætte fokus på.

Dette får du:

I en omnisoulterapi session går vi i dybden. Du vil få healet lige præcis det, som du er klar til. Så uanset hvilket team, der fylder hos dig, så vil energien gå endnu dybere. Energien vil transformere årsagen bag problematikken, og den vil hjælpe og støtte dig til at komme tilbage til dig selv og skabe mere sjælskontakt. Den vil skabe en varig og dyb ændring i forhold til tanke- og handlemønstre samt indre sår, som du har oplevet, men gerne vil frigøre dig fra og ønsker healet. Så du hermed vil mærke en lethed og åbning i din energi, til at du kan leve dit liv fra et nyt sted og fra en ny energi af velvære og glæde. (fra nuværende hjemmeside, lettere omskrevet)

 

Du vil mærke dig selv endnu bedre. Du vil komme i kontakt med hidtil uopdagede ressourcer i dig selv. Alt dette ligger allerede gemt i dig, men du vil nu få endnu mere adgang til disse.

Alt efter hvad du er klar til at slippe, og hvad det er meningen, du skal slippe, vil du blive støttet i at give slip på så meget som muligt, som ikke længere tjener dig og dit sjælsformål. Du vil komme endnu mere i kontakt med din sjæl, fordi du nu får endnu mere plads til at udfolde dig, og mærke hvem du virkelig er.

Det er nu muligt at heale og forløse gamle karmiske aftaler, som ikke længere tjener dig. Der er fuld tilladelse til at give slip i dette nu i Ny tid. Du vil opdage, at den del af dig, der VED, hvad du har brug for, og hvilken vej, du skal gå i dit liv, vil komme langt tydeligere til udtryk.

Du vil føle dig mere fri, mere let og mere i samklang med din essens.

Vær ikke bange for, at du så ikke længere er dig, som du kender dig selv. Du vil tværtimod opleve, at du faktisk nu endnu mere føler dig som dig; dén du dybest set er; den sande autentiske udgave af dig selv.

Du vil blive støttet i at heale gammelt op, og samtidig modtage en opgradering via ny energi, så hele dit energisystem bliver re-kalibreret.

Blot sæt intentionen for dig selv. Hvad ønsker du at opnå, hvor vil du gerne hen. Du vil blive støttet i at manifestere dét, du ønsker i dit liv.

 

Sådan foregår det:

Du fortæller kort om, hvilket tema eller situation i dit liv, som du ønsker, at få bearbejdet eller forløst. Jeg stiller desuden ind clairvoyant på dig, og…

Sessionen varer ca. ?

Efterfølgende…

 

(En eller flere sessioner?)

 

Anbefalinger

Andre der har modtaget en session siger….

 

 

Du kan kontakte os direkte her